U kunt zich niet aanmelden bij uw Xbox One-console nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd

Gebruik de oplossingen op deze pagina als u zich niet kunt aanmelden bij uw Xbox One-console nadat u het wachtwoord van uw Microsoft-account hebt gewijzigd.

Oplossingen

Dit probleem kan zich voordat omdat uw console de informatie over het nieuwe wachtwoord voor uw Microsoft-account niet heeft ontvangen toen u probeerde zich aan te melden.

Belangrijk Controleer voordat u deze oplossingen probeert of u zich online kunt aanmelden bij uw Microsoft-account. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar account.xbox.com.
  2. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek en voer het e-mailadres en nieuwe wachtwoord van uw Microsoft-account in.

Als u niet meer weer welk e-mailadres u hebt gebruikt om u aan te melden bij uw Microsoft-account, gebruikt u de Oplossing voor verloren account.

Oplossing 1: Start de console opnieuw op

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw starten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer u opnieuw aan te melden.

Oplossing 2: Verwijder uw account van de console en voeg uw account daarna weer toe

Stap 1: Verwijder uw account van de console

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Accounts verwijderen onder Account.
  5. Selecteer uw account en bevestig het verwijderen.

Stap 2: start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links vanaf Home om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Console opnieuw opstarten onder Account.

Stap 3: Voeg uw account weer toe aan de console

1. Scrol naar links vanaf Home om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  6. Voltooi de persoonlijke instellingen op de volgende schermen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.