U bent de gastcode op uw Xbox One-console vergeten

Een vergeten gastcode kan opnieuw worden ingesteld door een volwassene op voorwaarde dat die persoon het wachtwoord kent om zich aan te melden bij zijn/haar Microsoft-account op de console. Om de gastcode opnieuw in te stellen, moet de volwassene zijn aangemeld op de console.

Uw wachtwoord gebruiken om uw gastcode opnieuw in te stellen

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  1. Wanneer u bent aangemeld, scrolt u naar links op Home om de gids te openen.
  1. Selecteer Instellingen.
  1. Selecteer Alle instellingen.
  1. Selecteer Systeem.
  2. Selecteer Afgemeld - contentrestricties.
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in om uw identiteit te bevestigen.

Opmerking Als u uw wachtwoord bent vergeten, selecteer dan Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volg de instructies.
Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen met de beveiligingscode die naar uw alternatief e-mailadres of telefoonnummer werd gestuurd, kunt u het wellicht online ophalen. Zie Uw Microsoft-account herstellen voor meer informatie.

1. Selecteer Gastcode verwijderen.
  1. Als u de gastcode bent vergeten, voer dan drie keer een verkeerde gastcode in en voer dan het wachtwoord van uw Microsoft-account in om de gastcode te verwijderen.
  1. Selecteer Een gastcode aanmaken om de gastcode opnieuw in te stellen.