Aanmelden
Deze pagina delen

Het bericht "Your gamertag was last signed in on another Xbox console"

Als u zich de vorige keer hebt aangemeld bij uw profiel op een andere console dan waarop u zich nu aanmeldt, krijgt u wellicht de volgende melding:

Gamertag was last signed in on another console.

Wat moet ik doen als ik dit bericht zie?

Dit bericht betekent dat u de vorige keer een andere Xbox-console hebt gebruikt waarop u zich hebt aangemeld bij uw profiel. Als dit het geval is, kunt u gewoon verder spelen. Dit bericht is slechts een melding. U kunt uw aanmeldingsvoorkeuren beheren om toegang tot uw profiel op een andere console te beheren. Raadpleeg de volgende extra informatie over uw type console:

Als u bij een vriend thuis hebt gespeeld en niet meer weet of u uw profiel op zijn console hebt laten staan of dat u uw wachtwoord op die console hebt bewaard, wilt u uw wachtwoord wellicht wijzigen om te voorkomen dat iemand uw account gebruikt.

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer Beveiliging en privacy. Vanwege de gevoelige aard van uw beveiligingsgegevens wordt u gevraagd een code in te voeren die we naar een e-mailadres of telefoonnummer sturen dat is bewaard als beveiligingsgegevens in uw account, zodat we weten dat het verzoek van u afkomt.
  3. Selecteer Wachtwoord wijzigen en maak een nieuw wachtwoord aan.

Als u een Xbox 360 gebruikt, kunt u uw profiel ook van alle consoles verwijderen:

1. Meld u aan bij Microsoft-account.
  2. Selecteer Apparaten beheren.
  3. Selecteer Xbox 360-profielbescherming bekijken.
  4. Selecteer Downloaden van profiel vereist.

Wat moet ik doen als ik mijn profiel niet gedownload heb naar een andere console?

Als u dit bericht te zien krijgt en u hebt zich niet onlangs aangemeld bij uw Xbox Live-profiel op een andere Xbox-console, kan het zijn dat iemand anders uw account gebruikt. Als u er op een bepaald moment van overtuigd bent dat uw account gehackt is, moet u als eerste uw wachtwoord wijzigen:

1. Meld u aan bij Microsoft-account.
  2. Selecteer Beveiliging en privacy. Vanwege de gevoelige aard van uw beveiligingsgegevens wordt u gevraagd een code in te voeren die we naar een e-mailadres of telefoonnummer sturen dat is bewaard als beveiligingsgegevens in uw account, zodat we weten dat het verzoek van u afkomt.
  3. Selecteer Wachtwoord wijzigen en maak een nieuw wachtwoord aan.

Zie de Oplossing voor gehackte account voor meer informatie over wat u kunt doen als u denkt dat uw account is gehackt. Met deze oplossing kunt u nagaan of er wijzigingen in uw account, inclusief aankopen, zijn aangebracht.

Zie Microsoft-accountbeveiliging voor meer informatie over accountbeveiliging.