Xbox 360-console vraagt u geen beveiligingscode

Verificatie in twee stappen instellen Meld u aan bij uw Microsoft-account om een app-wachtwoord in te stellen en verificatie in twee stappen in te schakelen op uw account.

Ik heb verificatie in twee stappen ingeschakeld. Hoe kan ik me aanmelden bij mijn Xbox 360 wanneer de console me geen beveiligingscode vraagt?

Om u aan te melden bij Xbox 360 via verificatie in twee stappen, moet u eerst een app-wachtwoord maken. U zal dit wachtwoord gebruiken om u aan te melden bij uw console in plaats van het wachtwoord van uw Microsoft-account.

Een app-wachtwoord instellen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Ga onder Je account beschermen omlaag naar App-wachtwoorden.
  3. Selecteer Een nieuw app-wachtwoord maken.
In het deel App-wachtwoorden van het scherm 'Beveilig je account' staan opties om bestaande app-wachtwoorden en te verwijderen en een nieuw app-wachtwoord te maken, wat gemarkeerd is.
  1. Noteer het app-wachtwoord dat door het systeem wordt gegenereerd. Voer dit wachtwoord in op uw Xbox 360-console wanneer dat wordt gevraagd.
    Belangrijk We raden aan dat u dit wachtwoord op een veilige plaats bewaart.
Een tijdelijk app-wachtwoord wordt weergegeven op een scherm, samen met de opties 'App-wachtwoord kopiëren naar klembord' en 'Nog een app-wachtwoord maken' en de knop 'Klaar'.
  1. Om dit wachtwoord op te slaan op uw console, vinkt u het vakje aan wanneer u wordt gevraagd of u het wachtwoord wilt opslaan.

Een app-wachtwoord wijzigen

U wilt misschien uw app-wachtwoord wijzigen om uw account nog beter te beveiligen. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Ga onder Je account beschermen omlaag naar App-wachtwoorden.
  3. Selecteer Bestaande app-wachtwoorden verwijderen.
    Opmerking Zo worden alle app-wachtwoorden die u hebt gemaakt voor diverse apparaten of apps verwijderd. U moet ze dan allemaal apart vervangen.
  4. Volg de stappen in Een app-wachtwoord instellen, eerder in dit artikel, om een nieuw app-wachtwoord in te stellen.