Xbox 360-console vraagt u geen beveiligingscode

Verificatie in twee stappen instellen Meld u aan bij uw Microsoft-account om een app-wachtwoord in te stellen en verificatie in twee stappen in te schakelen op uw account.

Ik heb verificatie in twee stappen ingeschakeld. Hoe kan ik me aanmelden bij mijn Xbox 360 wanneer de console me geen beveiligingscode vraagt?

Om u aan te melden bij Xbox 360 via verificatie in twee stappen, moet u eerst een app-wachtwoord maken. U zal dit wachtwoord gebruiken om u aan te melden bij uw console in plaats van het wachtwoord van uw Microsoft-account.

Een app-wachtwoord instellen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Klik onder op de pagina Beveiliging op Meer beveiligingsopties.

Opmerking Gezien de gevoelige aard van uw beveiligingsgegevens, vragen we u een beveiligingscode te mogen toesturen om te controleren of u bent wie u zegt te zijn.

3. Selecteer Een nieuw app-wachtwoord maken.
  4. Noteer het app-wachtwoord dat door het systeem wordt gegenereerd. Voer dit wachtwoord in op uw Xbox 360-console wanneer dat wordt gevraagd.

Belangrijk Bewaar dit wachtwoord op een veilige plaats.

5. Als u dit wachtwoord wilt opslaan op uw console, vinkt u het vakje aan wanneer u wordt gevraagd of u het wachtwoord wilt opslaan.

Een app-wachtwoord wijzigen

U kunt desgewenst uw app-wachtwoord wijzigen om uw account nog beter te beveiligen. Dit doet u als volgt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Klik onder op de pagina Beveiliging op Meer beveiligingsopties.

Opmerking Gezien de gevoelige aard van uw beveiligingsgegevens, vragen we u een beveiligingscode te mogen toesturen om te controleren of u bent wie u zegt te zijn.

3. Selecteer Bestaande app-wachtwoorden verwijderen.

Opmerking Hiermee worden alle app-wachtwoorden die u hebt gemaakt voor diverse apparaten of apps verwijderd. U moet ze dan allemaal apart vervangen.

4. Volg de stappen in Een app-wachtwoord instellen, eerder in dit artikel, om een nieuw app-wachtwoord in te stellen.