Alle beveiligingsinformatie van uw Microsoft-account bijwerken

De beveiligingsinformatie van uw account bijwerken Meld u aan bij uw Microsoft-account om het telefoonnummer of e-mailadres bij te werken dat u gebruikt als beveiligingsinformatie

Overzicht

Er kan een moment komen dat u uw beveiligingsinformatie voor uw Microsoft-account wilt verwijderen of vervangen. Als u bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer of e-mailadres hebt of als u uw beveiligingsinformatie verkeerd hebt ingevoerd. Op deze pagina wordt beschreven hoe u telefoonnummers of e-mailadressen die u gebruikt om uw Microsoft-account te verifiëren kunt verwijderen en vervangen.

Beveiligingsinformatie voor uw Microsoft-account bijwerken

Volg deze stappen om alle beveiligingsinformatie voor uw Microsoft-account te verwijderen en te vervangen.

Opmerking Als u uw beveiligingsinformatie de voorbije 30 dagen hebt verwijderd en vervangen, moet u een periode van 30 dagen wachten voordat u dit opnieuw kunt doen. Deze wachtperiode helpt om uw account te beschermen als een hacker uw wachtwoord bemachtigt.

1. Ga naar Je account beschermen en meld u aan bij uw Microsoft-account.
    U wordt gevraagd uw beveiligingscode in te voeren.
  2. Selecteer Ik heb deze niet meer en selecteer Volgende.
Het keuzevakje 'Ik heb deze niet meer' is geselecteerd op de webpagina voor Microsoft-account.
  1. U wordt gevraagd een alternatief telefoonnummer of e-mailadres toe te voegen dat we kunnen gebruiken als beveiligingsinformatie.
Een dialoogvenster geeft opties om een e-mailadres of telefoonnummer toe te voegen als beveiligingsinformatie voor uw account.
  1. We nemen met u contact op via het e-mailadres of telefoonnummer dat u hebt opgegeven. Volg de aanwijzingen om de account te verifiëren die u hebt bijgewerkt.

Nadat u alle beveiligingsinformatie hebt bijgewerkt

De update duurt 30 dagen en tijdens die periode kunt u zich aanmelden op uw consoles, maar zullen er bepaalde dingen zijn die u niet kunt doen met uw account. Dit kunt u verwachten nadat u uw beveiligingsinformatie hebt bijgewerkt:

• De beveiligingsinformatie die u hebt verwijderd, wordt na 30 dagen permanent verwijderd. Tijdens deze periode sturen we meldingen naar het telefoonnummer of e-mailadres dat wordt verwijderd, voor het geval een hacker uw gegevens probeert te verwijderen.
  • We kunnen dit proces niet versnellen.
  • U kunt uw console blijven gebruiken tijdens de wachtperiode van 30 dagen, maar u kunt geen wijzigingen uitvoeren aan uw wachtwoord of uw account gebruiken om online aankopen te doen.
  • U kunt de beveiliging van uw account niet wijzigen of online instellingen voor ouderlijk toezicht beheren.