De console-id van de Xbox One-console, de apparaat-id, het serienummer van de Xbox One en het serienummer van Kinect vinden

Om uw Xbox One-console of Kinect-sensor te registreren of een reparatie aan te vragen, moet u het serienummer weten. U moet wellicht ook de console-id of de apparaat-id weten. Ontdek wat u kunt doen om deze nummers te vinden.

Console-id van de Xbox One-console vinden

Opmerking U kunt de console-id alleen vinden in Instellingen. De console-id verschilt van het serienummer van de console.

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Consolegegevens en updates onder Systeem.

Het serienummer van de Xbox One zoeken

Het serienummer voor uw Xbox One-console staat op twee plaatsen:

• Op de sticker aan de onderkant van de console.
  • Op het scherm Consolegegevens en updates in Instellingen (samen met de console-id, zoals beschreven in het vorige deel).

Het serienummer van de Kinect-sensor zoeken

Het serienummer van de Kinect-sensor vindt u aan de onderzijde van de sensor. Het serienummer is het twaalfcijferige nummer onder de streepjescode.