Aanmelden
Deze pagina delen

Hoe u uw Xbox Live Gold-abonnement kunt opzeggen

Uw Xbox Live Gold-abonnement opzeggen Meld u aan op de pagina Abonnementen van uw Microsoft-account om uw abonnement op te zeggen.

Uw Xbox Live Gold-abonnement online opzeggen

Indien nodig kunt u uw Xbox Live Gold-abonnement opzeggen. Dat doet u als volgt:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u indien nodig aan bij de Microsoft-account die is gekoppeld aan het Xbox Live Gold-abonnement dat u wilt opzeggen.
  3. Selecteer Services en abonnementen.
  4. Selecteer Annuleren in het deel Xbox Live onder Wordt verlengd op.
  5. Wanneer u het bericht "Weet je het zeker? Je zal geen toegang tot je Xbox Live-abonnement meer hebben op einddatum abonnement, wanneer we het niet automatisch verlengen" ontvangt, selecteert u Annuleren bevestigen.

Uw abonnement onmiddellijk opzeggen

Neem contact op met Xbox Support om uw abonnement onmiddellijk op te zeggen.

Belangrijk Als u onmiddellijk opzegt, zal u de rest van uw betaalde abonnementsperiode echter geen toegang meer hebben tot de Xbox Live-service.