Automatisch vernieuwen opzeggen in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap

Snelkoppeling

Automatisch vernieuwen opzeggen

Volg deze stappen om automatisch vernieuwen uit te schakelen en uw lidmaatschap aan het eind van de looptijd op te zeggen. Wanneer automatisch vernieuwen is uitgeschakeld, worden de betalingen stopgezet en loopt uw lidmaatschap aan het eind van de looptijd af.

1. Meld u aan bij de website van Xbox Live met uw Microsoft-account.
    Opmerking Zorg dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account die is gekoppeld aan de Xbox Live-account die u wilt beheren. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet weet, gaat u naar Uw Microsoft-account zoeken.
    1. Als u niet op een vertrouwd apparaat werkt, wordt u gevraagd bestaande beveiligingsgegevens te kiezen, uw e-mailadres of een telefoonnummer, zodat we u een beveiligingscode kunnen sturen. De code wordt naar uw e-mailadres of mobiele telefoon gestuurd.
    2. Klik op Volgende wanneer u de beveiligingscode hebt ontvangen.
    3. Voer de code in die u hebt ontvangen en klik op Verzenden.
  2. Kies het abonnement waarvoor u de betalingsstatus automatisch vernieuwen wilt wijzigen en klik op Automatische betaling annuleren.
picture
  1. Klik op Doorgaan.

Als u geen optie te zien krijgt om de automatische betaling op te zeggen, dan is automatisch vernieuwen reeds uitgeschakeld. Als u uw abonnement niet ziet, controleer dan of u bij de juiste account bent aangemeld. Als u een abonnement voor uw kind probeert te beheren, dan moet u zich aanmelden met de account van uw kind om automatisch vernieuwen uit te schakelen.

Uw lidmaatschap onmiddellijk beëindigen

Neem contact op met Xbox Support om uw lidmaatschap onmiddellijk op te zeggen. Als u onmiddellijk opzegt, zal u de rest van uw betaalde lidmaatschapsperiode geen toegang meer hebben tot de service.