Aanmelden
Deze pagina delen

Automatisch vernieuwen instellen voor Xbox Live Gold-abonnementen

Overzicht

Wanneer u zich registreert voor een Xbox Live Gold-abonnement, wordt dat automatisch vernieuwd. Op deze pagina vindt u de nodige informatie als u automatisch vernieuwen hebt uitgeschakeld, maar dit weer wilt inschakelen. Zie Hoe u uw Xbox Live Gold-abonnement kunt opzeggen als u een proefversie wilt opzeggen of automatisch vernieuwen wilt uitschakelen.

Automatisch verlengen inschakelen

Wanneer u een Xbox Live Gold-abonnement koopt, is automatisch vernieuwen standaard ingeschakeld als er een betalingsoptie is gekoppeld aan uw account. Volg deze stappen als u automatisch vernieuwen hebt uitgeschakeld, maar dit weer wilt inschakelen.

1. Ga naar account.microsoft.com.
  2. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in het eerste vak in. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in het tweede vak in.
  3. Klik daarna op Aanmelden.
  4. Ga onder Services en abonnementen naar het abonnement dat u wilt vernieuwen en klik op Vernieuwen.
  5. Bekijk de gegevens en klik op Automatisch vernieuwen bevestigen.

Opmerking Een voorafbetaald abonnement wordt niet automatisch vernieuwd. U krijgt de optie Vernieuwen niet te zien onder uw abonnement als u een voorafbetaald abonnement gebruikt.