Proefversies Xbox Live Gold-lidmaatschap

Overzicht

Met een proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap krijgt u tijdelijk toegang tot de functies van Xbox Live, inclusief online multiplayergames.

In dit artikel worden de beschikbare proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap beschreven.

Onderwerpen

Nieuwe accounts

Wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console instelt en een nieuwe Microsoft-account aanmaakt, krijgt u de kans om u te registreren voor een Gratis Xbox Live-lidmaatschap. Met dit lidmaatschap en een internetverbinding krijgt u toegang tot de functies van het Gratis Xbox Live-lidmaatschap. U krijgt ook de kans uw gratis lidmaatschap te upgraden naar een Xbox Live Gold-lidmaatschap. Gebruikers die geen upgrade uitvoeren, krijgen een proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap aangeboden.

U kunt zich ook registreren voor een proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap wanneer u uw nieuwe account online aanmaakt. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op de pagina Abonnementen nadat u een Microsoft-account hebt aangemaakt.
  2. Selecteer Gold - 1 maand GRATIS proefversie en klik op Volgende.
  3. Klik op Voeg een creditcard toe.
  4. Voer uw factuurgegevens in en klik op Volgende.
  5. Volg de instructies om het registratieproces te voltooien.

Opmerkingen

• De proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap is gekoppeld aan een enkele gamertag.
  • U kunt geen proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap toevoegen aan een bestaand lidmaatschap.
  • Per console zijn er slechts drie proefaccounts beschikbaar. Deze beperking kan niet gereset worden.
  • Wanneer een gebruiker drie proefaccounts heeft aangemaakt op zijn/haar console, ontvangt de gebruiker geen bericht meer met de mogelijkheid om een proefversie van de Xbox Live Gold-account te creëren.
  • Om u te registreren voor de proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap, moet u een betalingsmethode toevoegen aan uw account.

Belangrijk Aan het einde van de gratis proefperiode wordt het lidmaatschap automatisch omgezet naar een betalend lidmaatschap dat standaard maandelijks wordt vernieuwd. Het lidmaatschap wordt vernieuwd met de betalingsmethode die u hebt toegevoegd aan uw account. Als u niet wilt dat het lidmaatschap wordt vernieuwd, moet u automatisch vernieuwen uitschakelen.

Om automatisch vernieuwen uit te schakelen voor de proefversie van uw lidmaatschap

1. Meld u aan bij de website van Xbox Live met uw Microsoft-account.
  2. Meld u aan en klik op Mijn account.
  3. Klik op Abonnementen.
  4. Zoek uw abonnement op de proefversie van het lidmaatschap.
  5. Klik op Automatische betaling annuleren.
  6. Klik op Doorgaan.

Zie Uw (betalend) Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen voor meer informatie.

Gratis proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap van een maand

Als u reeds een Xbox Live-account hebt en geen actief Xbox Live Gold-lidmaatschap hebt, dan kunt u zich registreren voor een gratis proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap van een maand.

Opmerkingen

• Dit is een gratis proefversie van een lidmaatschap van een maand, dat maandelijks wordt vernieuwd na de eerste (gratis) maand.
  • Deze gratis proefversie van het lidmaatschap is alleen beschikbaar voor klanten die nog geen actief lidmaatschap hebben en nog geen proefversie van het lidmaatschap hebben gehad.
  • U kunt deze gratis proefversie van het lidmaatschap niet toevoegen aan een bestaand lidmaatschap.
  • Om u te registreren voor de gratis proefversie van een lidmaatschap, moet u een betalingsmethode toevoegen aan uw account.

Om te zien of u in aanmerking komt voor een gratis proefversie van een maand

1. Meld u aan op de pagina Abonnementen.
  2. Als u in aanmerking komt voor een gratis proefversie, ziet u Gold - 1 maand GRATIS proefversie als aanbieding voor een abonnement. Selecteer Gold - 1 maand GRATIS proefversie en klik op Volgende.
  3. Voeg desgevraagd een creditcard toe aan uw account. Als er reeds een betalingsoptie is geregistreerd, kunt u die gebruiken.
  4. Volg de instructies om het registratieproces te voltooien.

Belangrijk Aan het einde van de eerste (gratis) maand wordt het lidmaatschap automatisch omgezet naar een betalend lidmaatschap dat standaard maandelijks wordt vernieuwd. Het lidmaatschap wordt vernieuwd met de betalingsmethode die u hebt toegevoegd aan uw account. Als u niet wilt dat het lidmaatschap wordt vernieuwd, moet u automatisch vernieuwen uitschakelen.

Om automatisch vernieuwen uit te schakelen voor de proefversie van uw lidmaatschap

1. Meld u aan bij de website van Xbox Live met uw Microsoft-account.
  2. Meld u aan en klik op Mijn account.
  3. Klik op Abonnementen.
  4. Zoek uw abonnement op de proefversie van het lidmaatschap.
  5. Klik op Automatische betaling annuleren.
  6. Klik op Doorgaan.

Prepaidcodes voor proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap

Sommige games of consolebundels omvatten een prepaidcode of token voor een proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap. De proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap begint van zodra u de prepaidkaart of het token activeert.

De volgende beperkingen zijn van toepassingen op tokens voor de proefversie van Xbox Live:

• Als u een bestaand Xbox Live Gold-lidmaatschap hebt, kunt u geen prepaidcode of token inwisselen om de lidmaatschapsperiode te vernieuwen. U kunt de prepaidcode of het token pas inwisselen als uw huidige abonnement is afgelopen.
  • Prepaidcodes of tokens zijn alleen beschikbaar in bepaalde games en bundels.
  • U kunt prepaidcodes of tokens niet cumuleren. U kunt geen andere proefperiode starten voordat uw huidige proefperiode is afgelopen. U kunt echter wel een nieuw Xbox Live Gold-lidmaatschap kopen en het lidmaatschap op elk moment tijdens de proefperiode starten.
  • Iedereen met een gratis account kan een onbeperkt aantal prepaidcodes of tokens gebruiken om proefversies van aparte Xbox Live Gold-lidmaatschappen te ontvangen. U kunt prepaidcodes of tokens echter niet cumuleren en moet dus wachten tot uw huidige proefperiode is afgelopen voordat u een andere proefperiode start.