Uw Xbox Music-pas opzeggen

Uw Xbox Music-pas onmiddellijk opzeggen

Om uw Xbox Music-pas onmiddellijk op te zeggen, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact opnemen" onderaan deze pagina. Als u onmiddellijk opzegt, zal u de rest van uw betaalde abonnementsperiode geen toegang meer hebben tot de Xbox Music-service.

Volg de onderstaande stappen om automatisch verlengen uit te schakelen om uw Xbox Music-pas op het eind van de looptijd op te zeggen.

Uw Xbox Music-pas opzeggen op het eind van de looptijd

Wanneer automatisch verlengen is uitgeschakeld, wordt uw abonnement niet verlengd op het eind van de looptijd. Zo kunt u automatisch verlengen uitschakelen:

1. Meld u in een browser met uw Microsoft-account aan bij Xbox Live op een willekeurige pagina op xbox.com (zoals deze pagina).

picture
Opmerking Zorg dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account die is gekoppeld aan de Xbox Live-account die u wilt beheren. Als u uw Microsoft-account (e-mailadres of wachtwoord) niet weet, zie Het wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
    1. Klik op Mijn account nadat u bent aangemeld.
    picture
    1. Klik op de pagina Mijn account op Meer muziek krijgen onder Xbox Music-pas.
    picture
    1. Naast Automatisch verlengen klikt u op Wijzigen (tenzij Automatisch verlengen reeds Uit is).
    picture

De volgende Microsoft-accountpagina wordt weergegeven:

picture
    1. Volg de instructies op de Microsoft-accountpagina:
      1. Controleer het e-mailadres van uw Microsoft-account (dit is het e-mailadres dat aan uw Xbox Live-account is gekoppeld). U zou soortgelijke een e-mail van het "Microsoft-accountteam" moeten ontvangen:
    picture
      1. Kopieer de code op de regel "Dit is je code".
      2. Plak de code op de Microsoft-accountpagina in het veld Code en klik op Verzenden.
    picture
    1. De pagina Instellingen wijzigen: Automatisch verlengen wordt weergegeven. Klik op Uit op deze pagina.
    picture
    1. Vervolgens krijgt u de pagina Automatische betaling annuleren te zien, met een melding wanneer uw Xbox Music-pas afloopt. Klik op Doorgaan onderaan die pagina.
    picture

Automatisch verlengen van de Xbox Music-pas is nu uitgeschakeld. Klik op Terug naar je Xbox-account of klik op Afmelden.

picture

Opmerking Als u problemen hebt met deze procedure, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact opnemen" onderaan deze pagina.