Automatisch aanmelden via Kinect

Kinect leren om u te herkennen

Een Kinect-id instellen

U kunt Kinect leren om uw gezicht te herkennen, zodat u zich automatisch kunt aanmelden bij uw profiel via Kinect-id.

Een Kinect-id instellen
  1. Ga naar Settings en selecteer Kinect.
  2. Selecteer Kinect ID Setup.
  3. Volg de instructies op het scherm om uw Kinect-id in te stellen zodat Kinect u kan herkennen.

U wordt gevraagd om verschillende poses aan te nemen terwijl de sensor u leert identificeren.

1. Ga naar het groene vierkant. Als u geen vierkant kunt bereiken, wacht u even totdat het vierkant wijzigt. Ga dan naar het volgende vierkant.

Nadat uw Kinect-id is ingesteld, hoeft u alleen maar enkele seconden frontaal naar de sensor te kijken als u wilt dat u via Kinect wordt aangemeld bij uw profiel.

Tips
  • Voer de instelling van Kinect-id uit in diverse soorten belichting, om de nauwkeurigheid van de Kinect-id te verbeteren. In de Kinect ID worden uw vorige sessies onthouden en wordt u iedere keer beter herkend.
  • Met Kinect kunnen maximaal vier verschillende spelers tegelijk worden geïdentificeerd met behulp van een Kinect-id.

Uw Kinect-id wijzigen of verwijderen

1. Ga naar Settings en selecteer Kinect.
  2. Selecteer Kinect ID Setup.
  3. Selecteer uw profiel.
  1. Kies Update of Remove voor uw Kinect-id.

Kinect-id werkt niet?

Als de Kinect-sensor u niet herkent...

• Controleer of uw consolesoftware is bijgewerkt. Meld u aan met een Xbox Live-gamertag. Als er een console-update beschikbaar is, kiest u Ja om uw consolesoftware bij te werken.
  • Zorg voor een goede belichting en plaats de Kinect-sensor zo dat deze uw gezicht kan zien.

Kinect moet uw gezicht goed kunnen zien

• Zorg dat uw gezicht van voren goed wordt belicht, zonder schaduw of tegenlicht.
  • Draag niets wat uw gezicht bedekt, zoals een zonnebril, capuchon of hoed.

Kinect moet uw volledige lichaam kunnen zien

• De sensor werkt het best als deze 0,6 tot 1,8 meter boven de vloer wordt geplaatst.
  • Centreer de sensor boven uw tv en zorg dat de sensor rechtstreeks op u is gericht.
  • Ga minstens 1,8 m bij de sensor vandaan staan.
  • Als u uw kapsel of gezichtsbeharing verandert, moet u uw Kinect-id opnieuw instellen.
  • Reinig de lens van de Kinect-sensor

Als deze tips niet werken, probeert u uw Kinect-id opnieuw in te stellen.

Kunt u zich niet aanmelden bij Xbox Live met Kinect?

Als u een code of wachtwoord hebt voor uw Xbox Live-account, moet u deze code of dit wachtwoord invoeren via het Xbox Dashboard.

Verwante problemen