Kinect-gebaren

Overzicht

Als de Kinect-sensor actief is, verschijnt er in de rechterbenedenhoek van het Dashboard een venster. Dit venster geeft aan dat u gebaren kunt gebruiken. Als u uzelf ziet in dit venster, kunt u de Kinect-tuner gebruiken.

Alles over gebaren

Wuiven naar Kinect

Aan de slag met gebaren

Als u dit pictogram ziet, wuift u door uw onderarm naar links en rechts te bewegen. Als u naar het Xbox Dashboard wuift, verschijnt de handcursor. In plaats van de controller kunt u nu gebaren gebruiken om te navigeren.

Als u problemen heeft, kunt u naar de animatie kijken om te leren hoe u wuift naar Kinect.

Selecteren via zweven

Selecteren via zweven

Houd uw hand voor het scherm met de palm naar voren, en beweeg de hand op het scherm over het item dat u wilt selecteren. Houd uw hand over het item dat u wilt selecteren totdat de cirkel compleet is.

Lukt het niet?
  • Controleer of uw handen een paarse gloed vertonen. Geen paarse gloed? Wuiven naar Kinect.
  • Controleer of uw speelruimte en sensor goed zijn ingesteld. Kinect instellen.

Bladeren door het scherm

Om via gebaren naar de volgende hub in het dashboard te gaan, verplaatst u de cursor met uw rechterhand naar de rand van het scherm en "veegt" u over uw lichaam. Gebruik uw linkerhand en verplaats de cursor naar de linkerkant van het scherm en veeg om naar de vorige hub te gaan.

Lukt het niet?
  • Controleer of uw handen een paarse gloed vertonen. Geen paarse gloed? Wuif naar Kinect.
  • Controleer of uw speelruimte en sensor goed zijn ingesteld. Kinect instellen.

Guide-gebaar

Guide-gebaar

Maak het Kinect Guide-gebaar om de game te pauzeren of om de Kinect Guide te openen.

Laat hiertoe beide armen langs uw lichaam hangen. Beweeg nu uw linkerarm recht vanaf uw lichaam in een hoek van 45 graden.