Problemen met controllers van Datel na systeemupdate

Oplossing

Datel heeft Microsoft erop gewezen dat bepaalde draadloze controllers van Datel (inclusief de controllers TurboFire 2, WildFire 2 en EVO, evenals het stuurwiel Super Sports 3X) niet compatibel zijn met de update van het dashboard van 20 juni 2012.

Datel heeft een software-update voor deze controllers ter beschikking gesteld. U kunt deze update downloaden van de website van Datel via www.codejunkies.com/update. Als u vragen hebt over de producten van Datel, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Datel, via www.codejunkies.com. Microsoft geeft geen licentie, toestemming, garantie of andere goedkeuring in verband met producten van Datel.