Foutcode 809B1004 treedt op wanneer u de Kinect gebruikt

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt:

Face obscured

809B1004

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed genoeg kan zien.

Oplossingen

Oplossing 1: Pas het zicht aan en probeer het opnieuw

Zorg voor voldoende licht, haal alles uit de weg tussen u en de Kinect-sensor en probeer het opnieuw.

Oplossing 2: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is verholpen met deze oplossing, meldt u zich aan om een reparatie aan te vragen en klikt u op Vraag een reparatie aan.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.

Oplossing 3: Neem contact op met Xbox Support

Neem contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling Contact opnemen onder aan deze pagina.