Foutcode 809B100A treedt op wanneer u te ver weg van de Kinect-sensor staat

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt:

Too far away (809B100A)

Dit betekent dat de Kinect-sensor u amper kan zien.

Oplossingen

Oplossing 1: Ga dichter bij uw Kinect-sensor staan en probeer het opnieuw

U moet dichter bij de sensor gaan staan als de sensor u niet kan zien. Nadat u het probleem hebt verholpen, selecteert u Try Again. Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Gebruik de Kinect-tuner

Gebruik de Kinect-tuner om ervoor te zorgen dat Kinect uw hele lichaam kan traceren en zien. Ga voor meer informatie naar Problemen met lichaamstracering oplossen.

Oplossing 3: Neem contact op met Xbox Support

Als deze fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling Contact opnemen onder aan deze pagina.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is verholpen met deze oplossingen, meldt u zich aan om een reparatie aan te vragen en klikt u op Vraag een reparatie aan.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.