Foutcode 8AC80008 treedt op wanneer u de Kinect-sensor probeert te gebruiken

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht wellicht te zien wanneer u de Kinect-sensor probeert te gebruiken:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Dit kan betekenen dat er een probleem is met de microfoon in de Kinect-sensor.

Oplossingen

Controleer dat de Kinect-sensor goed is aangesloten op de Xbox 360-console en probeer het opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

• Xbox 360 E-console
  1. Zet de Xbox 360-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  • Xbox 360 S-console
  1. Zet de Xbox 360-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  • Originele Xbox 360-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Controleer of de USB-stekker van de Kinect is aangesloten op de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.

Als het probleem met deze oplossing niet is opgelost, gaat u naar het online servicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.