Foutcode 8AC8000C treedt op wanneer u de Kinect gebruikt

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt:

Couldn't hear the calibration tone.

8AC8000C

Dit betekent dat de microfoon van uw Kinect u niet goed kan horen. De microfoon is misschien niet correct gekalibreerd of niet correct geplaatst.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-stemherkenning en chat om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als u hebt bepaalt dat uw Kinect-sensor moet worden gerepareerd, meldt u zich aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.

Oplossing 4: Neem contact op met Xbox Support

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, klikt u op de koppeling Contact opnemen onder aan deze pagina om contact op te nemen met Xbox Support.