Foutcode C0051011 treedt op wanneer u de Kinect-sensor gebruikt

Probleem

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u de Kinect-sensor gebruikt:

There's a USB connection problem.
C0051011

Dit kan betekenen dat er te veel USB-accessoires aangesloten zijn op uw Xbox 360-console of dat één van uw USB-apparaten niet goed werkt.

Oplossingen

Probeer uw USB-accessoires te testen en indien nodig te verwijderen of te vervangen om dit probleem op te lossen.

Xbox 360 E-console

1. Zet de Xbox 360-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires de fout veroorzaakt.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Controleer of de USB-stekker van de Kinect is aangesloten op de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.
  6. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires de fout veroorzaakt.

Als het probleem met deze oplossing niet is opgelost, gaat u naar het online servicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.