Fout C0051207 treedt op wanneer u de Kinect-sensor gebruikt

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de Kinect-sensor probeert te gebruiken:

Connect a valid sensor to your console
C0051207

Deze fout kan betekenen dat uw Kinect-sensor niet correct is aangesloten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

• Controleer of de Kinect-sensor goed is aangesloten en probeer opnieuw.
    • Xbox 360 E-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de sensor van de console los en steek de sensorkabel rechtstreeks in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  3. Zet de console aan.
  • Xbox 360 S-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de sensor van de console los en steek de sensorkabel rechtstreeks in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
  3. Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.

4. Zet de console aan.
  • Originele Xbox 360-console
  1. Zet de console uit.
  2. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  3. Controleer of de USB-stekker is aangesloten op de achterkant van de console.
  4. Het lampje in het midden van de gesplitste kabel moet groen branden.

Geen groen lampje? Probeer de kabel aan te sluiten op een ander stopcontact om na te gaan of de kabel goed werkt.

1. Zet de console aan.
  • Sluit de kabel weer aan.
    Als het lampje nog steeds niet groen wordt nadat u de kabel op een ander stopcontact hebt aangesloten, moet de kabel worden vervangen. U kunt een vervangende kabel bestellen in het Xbox online servicecentrum (aanmelden met uw Microsoft-account). Consoleregistratie is wellicht vereist.
  • Als het probleem met deze oplossing niet is opgelost, gaat u naar het online servicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.