Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 treedt op wanneer u een update van de Kinect-sensor hebt gedownload

Overzicht

Als u foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 (de cijfers "x" in de foutcode variëren op basis van verschillende factoren, zoals de regio) te zien krijgt wanneer u een update voor uw Kinect-sensor hebt gedownload, dan is er een hardwarefout opgetreden in de sensor.

Lees deze pagina voor meer informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 en wat u eraan kunt doen.

Op deze pagina

Onderwerpen

Probleem

Als u foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 te zien krijgt wanneer u een update voor uw Kinect-sensor hebt gedownload, betekent het dat er een hardwarefout is opgetreden in de Kinect-sensor en dat deze moet worden vervangen.

Oplossing

Verwante problemen