Fout "Speaker volume" of "calibration tone"

Problemen met Kinect-kalibratie oplossen

Couldn't hear the calibration tone. (8AC8000B, 8AC8000C, 8AC8000D)

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Your speaker volume is too loud. (809B1084)

Your speaker volume is too low. (809B1085)

Als u een van de volgende berichten ziet, kan de microfoon van de Kinect-sensor u misschien niet goed horen.

Als u een van deze foutberichten met de Kinect-kalibratietoon ziet, selecteert u More Info voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Als u de fout met de Kinect-kalibratietoon nog steeds ziet, kijkt u of de sensor goed is geplaatst. Leer hoe.