In een Kinect-game voor Xbox 360 wordt u meermaals gevraagd u aan te melden

Wanneer u een game met Kinect start, wordt u gevraagd u aan te melden bij uw gamerprofiel en daarna keert de game terug naar het titelscherm en wordt u opnieuw meermaals gevraagd u aan te melden. Dit probleem treedt op als u een offline profiel gebruikt dat niet verbonden is met Xbox LIVE.

Oplossingen

• Maak met uw Xbox 360-console verbinding met Xbox Live
    U moet zijn aangemeld bij een Xbox Live-account voor toegang tot sommige functies van de Kinect-sensor en uw profiel.
    Probeer de volgende oplossing als het probleem hiermee niet is opgelost.
  • Werk de consolesoftware bij
    1. Plaats een Kinect-game-disc.
    2. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
    3. Als de Xbox-consolesoftware moet worden bijgewerkt, ziet u het volgende bericht:
      Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.
    4. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.
  • Stel de Kinect-id in voor uw offline profiel
    Om dit probleem te omzeilen kunt u de Kinect-id voor uw gamerprofiel instellen. Volg hiervoor de stappen om de Kinect-id in te stellen in Automatisch aanmelden met Kinect en start een game met Kinect. Gebruik Kinect-gebaren om de game te staten en u aan te melden in plaats van de controller. (Als u de controller gebruikt tijdens de game, kan dit probleem nog steeds optreden)