Foutberichten wanneer er geen lampjes branden op de Kinect-sensor voor Xbox 360

U krijgt een van de volgende foutberichten en codes te zien wanneer het lampje op uw Kinect-sensor voor Xbox 360 niet gaat branden:

Sensor disconnected (C000009D)

This game requires a Kinect sensor (C000009D)

The Kinect sensor isn't connected (C000009D)

Kinect is turned off (8000000F)

The Kinect sensor was unplugged (C000020C)

Deze fout kan betekenen dat uw Kinect-sensor voor Xbox 360 niet goed is aangesloten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem. Als een bepaalde oplossing niet werkt, gaat u door met de volgende.

Oplossing 1: Werk uw Xbox 360-consolesoftware bij

Dat doet u als volgt:

1. Plaats een Kinect-game-disc.
  1. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
  2. Als de Xbox-consolesoftware moet worden bijgewerkt, ziet u het volgende bericht:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

3. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.

Oplossing 2: Controleer de kabels

Dat doet u als volgt:

• Xbox 360 E-console
  1. Zet de console uit.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  1. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
  2. Zet de console aan.
  • Xbox 360 S-console
  1. Zet de console uit.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  1. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
  2. Zet de console aan.
  • Originele Xbox 360-console
  1. Zet de console uit.
  2. Zorg dat de voedingskabel is aangesloten op een goed werkend stopcontact en dat de USB-aansluiting is aangesloten op de achterkant van de console.
  1. Het lampje in het midden van de kabel moet groen branden:
Geen groen lampje? Probeer de kabel aan te sluiten op een ander stopcontact om na te gaan of de kabel goed werkt. Als het lampje nog steeds niet groen wordt, moet de kabel worden vervangen. U kunt een vervangende kabel bestellen in het Xbox Onlineservicecentrum (aanmelden met uw Microsoft-account). Consoleregistratie is wellicht vereist.
  1. Zet de console aan.

Oplossing 3: Zet de Kinect-sensor aan in instellingen

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Kinect Settings.
  3. Selecteer Kinect Sensor en selecteer vervolgens On.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.