Knipperend groen lampje op de Kinect-sensor van de Xbox 360

Overzicht

Wanneer u uw Xbox 360-console inschakelt, gaat het groene lampje op de Kinect-sensor normaal gesproken maximaal één minuut knipperen. Mogelijk wordt het volgende bericht op het scherm weergegeven:

The sensor is starting up. Please stand by.

Als het lampje op de sensor langer dan 90 seconden knippert, kunt u het volgende proberen:

1. Start de console opnieuw.
  2. Wacht 90 seconden.

Als het sensorlampje niet continu groen gaat branden, probeert u de consolesoftware bij te werken.

Uw Xbox 360-consolesoftware bijwerken

1. Plaats een Kinect-game-disc.
  2. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
  3. Als de consolesoftware moet worden bijgewerkt, ziet u het volgende bericht:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.

Knippert het groene sensorlampje nog steeds? Neem contact op met Xbox Support. Zie het onderdeel Help onderaan deze pagina voor meer informatie.

Opmerking Als u geen Kinect-gameschijf bij de hand hebt, zie Uw consolesoftware updaten voor meer opties voor updaten.