Onderdelen van de Kinect-sensor voor Xbox 360

Hier vindt u de kritieke onderdelen van de Kinect-sensor voor Xbox 360.

De Kinect-sensor bevat de volgende onderdelen:

1. 3D-dieptesensoren

Driedimensionale sensoren traceren uw lichaam binnen de speelruimte.

2. RGB-camera

Een RGB-camera (RGB=rood, groen, blauw) helpt u te identificeren en maakt tijdens het spel foto's en video-opnamen.

3. Meerdere microfoons

Een aantal microfoons aan de onderkant en zijkant van de Kinect-sensor dient voor spraakherkenning en chatten.

4. Automatisch kantelen

Via een mechanische aansturing in de basis van de Kinect-sensor kantelt de sensor indien nodig automatisch naar boven of beneden. Waarom kantelt de Kinect-sensor voor Xbox 360?

Opmerking Draai niet zelf aan de sensor.

De Kinect-sensorkabel

Xbox 360 E-console: Aan de Kinect-sensor is een kabel bevestigd voor aansluiting op de oranje AUX-poort aan de achterkant van de console. Steek deze kabel NIET in een USB-poort.

Xbox 360 S console: Aan de Kinect-sensor is een kabel bevestigd voor aansluiting op de oranje AUX-poort aan de achterkant van de console. Steek deze kabel NIET in een USB-poort.

Originele Xbox 360-console: U moet een voedings-/USB-kabel gebruiken om de Kinect-sensor aan te sluiten op de console. Leer hoe u de kabels aansluit.