Problemen met aanmelden via Kinect op de Xbox 360-console oplossen

Als u niet automatisch kunt aanmelden

Wanneer u naar uw Kinect-sensor zwaait, wordt u niet aangemeld bij uw profiel. Om dit probleem op te lossen stelt u uw Kinect-id in om u automatisch aan te melden. Zie Automatisch aanmelden met Kinect voor meer informatie.

Als het probleem blijft optreden, moet u controleren dat uw speelruimte en uw gezicht goed verlicht zijn en dat uw gezicht niet is verborgen.

Als u bent aangemeld bij het verkeerde profiel

Wanneer u naar Kinect zwaait, wordt u aangemeld bij het profiel van iemand anders. Probeer het volgende om het probleem te verhelpen:

1. Schakel aanmelden met Kinect-id uit voor uw profiel. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar de hub Settings en selecteer System.
    2. Selecteer Profile.
    3. Selecteer Sign-In Preferences.
    4. Selecteer Off voor Kinect-id. Zo wordt de Kinect-id verwijderd uit uw profiel.
  2. Stel uw Kinect-id opnieuw in om u automatisch aan te melden. Zie Automatisch aanmelden met Kinect voor meer informatie.
  3. Zwaai naar de Kinect om u aan te melden bij uw profiel.

Als het lang duurt om u aan te melden

Wanneer u naar de Kinect zwaait, duurt het langer dan verwacht om u aan te melden.

Ga als volgt te werk om u sneller aan te melden:

• Controleer of uw speelruimte en gezicht goed verlicht zijn.
    • Nadat u naar de Kinect hebt gezwaaid, blijft u even voor de Kinect-sensor staan. Draai u niet om en kijk niet weg.