Fouten van Kinect-tuner

Problemen oplossen

Als u een van de volgende berichten ziet, kan de Kinect-sensor u niet goed zien tijdens een Kinect-tunertest:

Not enough light (809B1002)

Too much light (809B1003)

Body turned (809B1007)

No player detected (809B1008)

Head not detected (809B1009)

Too far left (809B1009)

Too far right (809B100D)

Lower body not detected (809B100E)

Als u een van deze berichten ziet, selecteert u More Info voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Als u de fout nog steeds ziet, kijkt u of de sensor goed is geplaatst en of er voldoende licht is.