Fouten "USB bandwidth exceeded" en "USB connection problem" met Kinect op Xbox 360 oplossen

U krijgt één van de volgende foutberichten te zien wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 probeert te gebruiken:

USB bandwidth exceeded. (C0051010)

There's a USB connection problem. (C0051011)

Oplossingen

Probeer uw Kinect-sensor en Xbox 360-console los te koppelen en daarna weer aan te sluiten om deze problemen op te lossen. Dat doet u als volgt:

• Xbox 360 E-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  1. Zet de console aan.
  2. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.
  • Xbox 360 S-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  1. Zet de console aan.
  2. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.
  • Originele Xbox 360-console
  1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Zorg dat de voedingskabel is aangesloten op een goed werkend stopcontact en dat de USB-aansluiting van de Kinect is aangesloten op de achterkant van de console.
  1. Zet de console aan.
  2. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht van Kinect te zien blijft krijgen, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.