Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken

Hoe u content kunt overbrengen

Als u een nieuwe Xbox 360-console hebt gekocht, kunt u alles - games, video's, muziek, opgeslagen games, gamertags en zelfs uw zuurverdiende achievements - naar de nieuwe console verplaatsen.

Opmerking Als u slechts een kleine hoeveelheid content (32 GB of minder) wilt verplaatsen, kunt u een USB-opslagapparaat gebruiken om de content naar de nieuwe console te verplaatsen. Meer informatie over het gebruik van een USB-opslagapparaat.

U kunt de overdrachtskabel voor Xbox 360 online aankopen in de Microsoft Store of bij een lokale gamesverkoper.

picture

Belangrijk Gebruik alleen de overdrachtskabel voor Xbox 360 om uw content te verplaatsen. Microsoft biedt geen licentie, ondersteuning of garantie op de werking van kabels gemaakt door andere fabrikanten.

Om content naar uw nieuwe console te verplaatsen, hebt u de overdrachtskabel en de recentste consolesoftware nodig. De eenvoudigste manier om de consolesoftware bij te werken, is verbinding te maken met Xbox Live. Lees hoe u de consolesoftware bijwerkt.

Als u beschikt over de recentste consolesoftware en een overdrachtskabel voor Xbox 360, bent u klaar om content te verplaatsen. U kunt de overdrachtskabel voor Xbox 360 gebruiken om content te verplaatsen tussen twee Xbox 360-harddisks (Xbox 360 S-harddisks of originele Xbox 360-harddisks).

Content overzetten naar een andere console

Stappen om content over te zetten met de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk

1. Zet beide consoles uit.
  2. Verwijder de harddisk uit uw oude Xbox 360-console. Informatie over hoe u de harddisk uit een console kunt verwijderen.
  3. Sluit de overdrachtskabel aan op de harddisk en steek het andere uiteinde van de overdrachtskabel in een USB-poort op de doelconsole (zoals hieronder afgebeeld).
  4. Wanneer beide uiteinden van de kabel zijn aangesloten, bent u klaar voor de overdracht.

Xbox 360 S en Xbox 360 E harddisk
picture
Originele Xbox 360 harddisk
picture
  1. Zet de nieuwe console aan. Als de recentste consolesoftware geïnstalleerd is, verschijnt het volgende bericht:
picture
  1. Kies Yes, transfer to console.
picture
  1. Selecteer Start om de overdracht van content te starten.

De overdracht kan enkele uren duren, afhankelijk van de hoeveelheid content die is opgeslagen op uw oude harddisk. Als de overdracht voltooid is, kunt u zich aanmelden bij Xbox Live en genieten van uw nieuwe Xbox 360-console.

Contentlicenties

Nadat u uw content hebt verplaatst naar de nieuwe console, kan bepaalde content nog steeds gekoppeld zijn aan uw oude Xbox 360-console. Geen probleem - u kunt de content op de nieuwe console afspelen als u zich aanmeldt bij Xbox Live met dezelfde gamertag waarmee u de content hebt gekocht.

Als u alle verplaatste content wilt gebruiken zonder u aan te melden op Xbox Live of met een andere gamertag, moet u de contentlicenties naar de nieuwe console verplaatsen. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op Xbox Live met de gamertag die u hebt gebruikt om de content te kopen.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Account.
picture
  1. Onder Je factureringsopties selecteert u Licentieoverdracht.
  2. Volg de instructies om de contentlicenties over te dragen.