Xbox 360-opslag

Overzicht

Informatie over Xbox 360-opslagapparaten en opties voor het opslaan en verplaatsen van Xbox 360-content. U kunt content op verschillende consoles opslaan en verplaatsen met de volgende accessoires.

Xbox 360 harddisks

Sluit een Xbox harddisk aan om de opslagcapaciteit van uw console te vergroten.

Harddisk voor de Xbox 360 E- en Xbox 360 S-console Harddisk voor de originele Xbox 360-console
picture picture

Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk

Zet content met behulp van de Xbox 360-overdrachtskabel over naar een nieuwe console. Zie De Xbox 360-overdrachtskabel gebruiken of bekijk de volgende video voor meer informatie.

Stappen om content over te zetten met de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk

picture

Gebruik deze overdrachtskabel om content over te dragen tussen twee Xbox 360 harddisks (Xbox 360 S harddisks of originele Xbox 360 harddisks).

OF

picture

Deze oudere overdrachtskabel kan content van een originele Xbox 360 harddisk overdragen naar elke Xbox 360-console.

Xbox 360 USB-flashstation

picture
  • U kunt maximaal 16 GB content opslaan op het Xbox 360 USB-flashstation van SanDisk (vooraf geconfigureerd).
  • Compatibel met de Xbox 360 S-console en de originele Xbox 360-console.

Opmerking U kunt andere USB-flashstations gebruiken om tot 32 GB aan content op te slaan. Deze moeten worden geconfigureerd als Xbox 360-geheugenkaarten. Lees hoe u een USB-flashstation als opslag voor een Xbox-console configureert.

Xbox 360 geheugenkaart (alleen voor de originele Xbox 360-console)

picture

U kunt tot 512 MB content opslaan.

Ondersteunde content

In de tabel hieronder vindt u welke typen content op een harddisk, een USB-flashstation en een Xbox 360 geheugenkaart kunnen worden opgeslagen.

ContenttypeXbox 360 harddisksUSB-flashstationXbox 360 geheugenkaart
Xbox-gamegegevens xxx
Thema´s, pictogrammen, avataritems, gamecontent, demo´s en trailers xxx
Arcadetitels xxx
Facebook- en Twitterpagina´s xxx
Xbox 360-gamesxxx
Xbox 360 Games op aanvraagxxx
Filmsxx
Muziekbestanden (.mp3, .wma)x
Originele Xbox-gamesx

Een opslagapparaat formatteren

Belangrijk Wanneer u een opslagapparaat formatteert, worden alle gegevens op dat apparaat permanent gewist. U kunt ze niet herstellen. Zorg dat u een back-up van de gegevens hebt gemaakt of gecontroleerd dat u deze echt niet meer wilt hebben voordat u verder gaat.

Een opslagapparaat formatteren

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.

2. Selecteer Storage of Memory.

3. Selecteer het opslagapparaat dat u wilt formatteren en druk op Y op de controller.

4. Selecteer Format. U krijgt het volgende bericht te zien:
    This will delete all content on this device. Do you wish to continue?

5. Selecteer Yes om het opslagapparaat te formatteren.

6. Als u wordt gevraagd het serienummer van de console in te voeren, doet u dit en selecteert u vervolgens Done. Dit helpt om te voorkomen dat u het apparaat per ongeluk formatteert.

Het serienummer van de console vindt u op de achterkant van de console en achter de ovalen deur aan de voorkant van de console.

Locatie van serienummer, Xbox 360 E-console
picture
Locatie van serienummer, Xbox 360 S-console Locatie van serienummer, originele Xbox 360-console
picture picture

De naam van uw opslagapparaat wijzigen

U kunt de naam van een Xbox 360 harddisk, een Xbox 360 geheugenkaart of een USB-flashstation wijzigen.

De naam van een opslagapparaat wijzigen

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.

2. Selecteer Storage of Memory.

3. Selecteer het opslagapparaat waarvan u de naam wilt wijzigen en druk op Y op de controller.

4. Selecteer Rename.

5. Typ een naam voor het opslagapparaat met behulp van het toetsenbord op het scherm.

Opmerking De naam van het opslagapparaat mag maximaal 26 tekens lang zijn.