De fout "Not enough storage space" treedt op wanneer u een Kinect-update op uw Xbox 360 probeert te installeren

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een systeemupdate voor uw Kinect-sensor op uw Xbox 360-console probeert te installeren:

Not enough storage space

Dit betekent dat er niet genoeg ruimte vrij is op uw opslagapparaat om de systeemupdate van de Kinect-sensor te installeren.

Oplossing

Voor de systeemupdate van de Kinect-sensor voor Xbox 360 is 190 MB aan opslagruimte vereist.

Zo kunt u de beschikbare opslagruimte controleren en items verwijderen als u meer ruimte moet vrijmaken:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Selecteer Settings en selecteer vervolgens System.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  1. De vrije ruimte op elk opslagapparaat wordt weergegeven op het scherm Storage Devices. Controleer dat er op uw primaire opslagapparaat (bijvoorbeeld harddisk) minstens 190 MB ruimte vrij is. Als er minder dan 190 MB ruimte vrij is op het primaire opslagapparaat, moet u items verwijderen.
  1. Selecteer uw opslagapparaat om items te verwijderen.
  2. Selecteer een categorie met te verwijderen bestanden. U kunt bijvoorbeeld demo's van gamebestanden of oude video's verwijderen.
  1. Selecteer een bestand dat u wilt verwijderen en selecteer Delete.
  2. Selecteer Yes om het verwijderen te bevestigen.
  3. Verwijder items totdat u genoeg ruimte hebt voor de software-update.
  4. Probeer opnieuw om de consolesoftware bij te werken.