USB-flashstations gebruiken bij Xbox 360

Een USB-flashstation gebruiken om uw Xbox-content op te slaan

U kunt een USB-flashstation formatteren en gebruiken als opslagapparaat voor de Xbox 360 en tot 2 TB aan content opslaan.

Opmerking Als u het apparaat hebt geformatteerd in Windows via FAT16 of NTFS, kunt u het wellicht opnieuw formatteren in Windows via FAT32. Macintosh- en Linux-indelingen werken niet.

Minimumvereisten USB

Als u een USB-flashstation bij uw Xbox 360-console wilt gebruiken, moet dit aan de volgende vereisten voldoen:

• Minimaal 1 GB opslagcapaciteit
  • Windows FAT32-bestandssysteemindeling

Opmerking Als u het apparaat hebt geformatteerd in Windows via FAT16 of NTFS, kunt u het wellicht opnieuw formatteren in Windows via FAT32. Macintosh- en Linux-indelingen werken niet.

Waarschuwing Als u een USB-flashstation gebruikt dat niet voldoet aan de minimumeisen, kan dit zeer nadelige gevolgen hebben voor de prestaties van uw console.

Een USB-flashstation formatteren

Voordat u een USB-flashstation als opslagapparaat voor de Xbox formatteert, controleert u eerst of u over de nieuwste update van de consolesoftware beschikt. Zie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

U kunt tot 2 TB van de geheugenruimte van het USB-flashstation configureren als Xbox-opslag.

Opmerking Als het bericht "Can't configure" wordt weergegeven, voldoet het USB-flashstation niet aan de minimumvereisten voor USB.

Volg deze stappen om een USB-flashstation te formatteren:

1. Sluit een USB-flashstation aan op een USB-poort aan de voorzijde van de console.
  2. Druk op de Guide-knop op uw controller.
Een illustratie van handen die een Xbox 360-controller vasthouden, met een vinger die reikt om op de Guide-knop in het midden te drukken
  1. Selecteer Instellingen en selecteer vervolgens Systeeminstellingen.
  2. Selecteer Storage of Memory.
Het scherm Systeeminstellingen, met de optie Opslag gemarkeerd
  1. Selecteer USB Storage Device.
Het scherm 'Opslagapparaten', met 'USB-opslagapparaat' gemarkeerd
  1. Selecteer Nu configureren of Aanpassen om het USB-flashstation te formatteren voor Xbox-content.

Opmerking Als op het USB-flashstation niet ten minste 1 GB ruimte vrij is, zijn de opties op dit scherm niet beschikbaar. In dat geval gebruikt u een ander USB-flashstation.

Op het scherm 'USB-apparaat configureren' staan de opties 'Aanpassen' en 'Nu configureren', wat gemarkeerd is.
  • Nu configureren: Wist het USB-flashstation en configureert 2 TB als opslagruimte voor de Xbox. Kies Nu configurerenen bevestig dat u alle gegevens op het USB-flashstation wilt wissen.
  • Aanpassen: Configureert een deel van het USB-flashstation (tot 2 TB).
  1. Selecteer Aanpassen.
  2. Schuif de Gereserveerde ruimte-schuifregelaar naar rechts om de hoeveelheid geheugenruimte als Xbox-gegevensopslag te selecteren.
    Opmerking 512 MB is gereserveerd voor het systeem.
Een voorbeeldscherm met 'Configuratie aanpassen', met de schuifregelaar die 768 MB opslagruimte toont die is gereserveerd voor gebruik door Xbox
  1. Selecteer Configure.
  2. De console test het USB-flashstation om te zien of het goed werkt met de console. Als deze test wordt gehaald, kunt u het USB-flashstation gebruiken.

Opmerking Als u USB-flashstations gebruikt die te traag zijn voor de aanbevolen snelheid, kan dit de snelheid en kwaliteit van de game negatief beïnvloeden. Als u een ander USB-flashstation wilt proberen, selecteert u Cancel.

3. Het USB-flashstation is klaar voor gebruik en verschijnt in de lijst met Storage Devices als USB Storage Device.
Het scherm 'Opslagapparaten', met 'USB-opslagapparaat' gemarkeerd

Nu kunt u uw USB-flashstation gebruiken zoals elk ander opslagapparaat voor de Xbox. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor informatie over hoe u content naar een ander opslagapparaat kunt kopiëren en verplaatsen. U kunt slechts twee USB-flashstations tegelijk aansluiten op de Xbox 360-console.

Opmerking U kunt de informatie die door uw Xbox 360 is opgeslagen op uw USB-flashstation niet bekijken of openen op een computer.

Wat hebben andere gebruikers te zeggen over deze onderwerpen?

Om te zien wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze onderwerpen, of om zelf vragen te stellen, gaat u naar onze Xbox Support Forums en bekijkt u de volgende gesprekken:

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.