Hulp bij 8tracks-app op Xbox 360

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de 8tracks-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De 8tracks-app reageert niet

Als de 8tracks-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "8tracks".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de 8tracks-app en selecteer de app.
  10. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

U krijgt misschien het volgende foutbericht te zien wanneer u de 8tracks-app probeert te gebruiken:

Sorry, the 8tracks server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Probeer het volgende om deze fout op te lossen:

• Ga naar Servicestatus en controleer dat er momenteel geen problemen zijn met Xbox Live of de 8tracks-app.
  • Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt de fout opnieuw wanneer u de 8tracks-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
  • Als u de fout steeds opnieuw krijgt, verwijdert u de 8tracks-app en installeert u deze opnieuw.

Neem contact op met Xbox Support als deze fout blijft optreden.