Een Xbox Live-app instellen

Vereisten om een Xbox Live-app op de console te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
    Opmerking Voor toegang tot sommige content en functies is een (betalend) Gold-lidmaatschap nodig. Ga naar Veelgestelde vragen over wijzigingen aan Xbox Live Gold voor meer informatie.
  • Minstens 75 MB vrije ruimte op de Xbox 360-console of op een aangesloten opslagapparaat.

De Xbox Live-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader en selecteer de app die u wilt uitvoeren. De app zal automatisch worden gedownload en starten.

Als u de Xbox Live-app later wilt starten, gaat u naar Apps en selecteert u de app.

Nog steeds problemen?

Als dit niet werkt deze instructies, zijn er voor uw app wellicht specifieke installatie-instructies nodig. Zoek de specifieke app in Apps voor meer hulp.