De Channel 9-app installeren en bekijken

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de Channel 9-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 125 MB vrije schijfruimte.

De Channel 9-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Channel 9.
  4. Selecteer Channel 9 om de app te downloaden en te installeren. Na de download kunt u bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de Channel 9-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteert u Channel 9.

Channel 9 bekijken

1. Ga naar apps, selecteer My Apps en selecteer vervolgens Channel 9.
  2. In de hub Featured kunt u de meest bekeken programma's (Most Viewed) of de recentste content (Fresh) toegevoegd aan de app bekijken.
  1. Ga naar Shows, Series of Events om naar aanvullende content te bladeren of zoek programma's op titel in de hub Search.
  2. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te beheren welke films en tv-programma's op uw console kunnen worden bekeken via Xbox Live, zal de Channel 9-app deze instellingen volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om de toegang tot bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Channel 9-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.