Problemen met de Crunchyroll-app op Xbox 360 oplossen

Overzicht

Hoe u problemen met de Crunchyroll-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als content niet vlot wordt afgespeeld in de Crunchyroll-app, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio en video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Crunchyroll-app reageert niet

Als de Crunchyroll-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot Crunchyroll.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  8. Blader of zoek naar Crunchyroll en selecteer dit.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als deze fout aanhoudt, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de Crunchyroll-app probeert te gebruiken.

• Verbindingsfouten
    • Sorry, the Crunchyroll server failed to respond. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
    • The Crunchyroll server is not available at this time.

Als u een van deze foutberichten te zien krijgt, gaat u naar Servicestatus om te controleren dat er geen probleem is met Xbox Live of met de Crunchyroll-app.

Als er geen probleem is met Xbox Live en u krijgt een van deze foutberichten wanneer u de Crunchyroll-app probeert te starten, wacht u ongeveer een minuut en probeert u de app opnieuw te starten. Als u één van deze foutberichten te zien krijgt nadat u de app opnieuw hebt gestart, probeert u de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Zie Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live en probeer uw verbindingssnelheid te verbeteren als u één van deze foutberichten blijft krijgen.

Als geen van deze oplossingen werkt, neemt u contact op met Xbox Support.

• Accountfouten
    • You must be a Premium member to use this app.
      Please visit www.crunchyroll.com/xbox to start your free trial.
    • {0} or All-Access membership is required for this content

Als u één van deze foutberichten te zien krijgt, betekent het dat er een probleem is met uw Crunchyroll-account. Crunchyroll biedt de volgende drie soorten betalende accounts:

• Anime Premium = alleen anime
    • Drama Premium = alleen series
    • All-Access = zowel anime als series

De betalende account waarvoor een gebruiker zich aanmeldt, bepaalt welke content de gebruiker kan bekijken via de Crunchyroll-app. Gebruikers die geen abonnement hebben, kunnen terecht op crunchyroll.com/xbox om zich aan te melden voor één van deze accounts.

Voor ondersteuning bij uw Crunchyroll-account neemt u contact op met Crunchyroll via hun pagina Contact Us.

• App-fouten
    • You have no recently watched items.

Opmerking Eventuele onlangs bekeken content kan worden weergegeven via de tegel History op de hub Queue.

• You have no items in your queue. Browse and add shows that interest you to keep track.

Opmerking Wanneer u een item selecteert om te bekijken, moet u de keuze krijgen om dit toe te voegen aan uw wachtrij met content via de tegel Add to Queue.

Als de geschiedenis van de content die u hebt bekeken niet wordt weergegeven of als u content hebt toegevoegd aan uw wachtrij en deze niet ziet in My Queue, neem dan contact op met Crunchyroll via hun pagina Contact Us om deze fout te melden.

• Beschikbaarheidsfouten
    • Sorry, there are no results matching the selected series/season combination.
    • Sorry, no items were found.
    • Sorry, this video is currently unavailable. Please contact us at support@crunchyroll.com for more information.
    • We’re sorry. We couldn’t find any item matching this search. Please try something else.
    • Sorry, could not find any related series for this show.
    • There are no results matching the selected filter. Please modify your criteria to see results.
    • This video has not been released yet. It will be available for Premium Members in {0}.
    • Sorry, the item you're interested in is no longer available.

Als u een van deze foutberichten te zien krijgt, gaat u terug naar het vorige menu van de app en selecteert u een ander item om te bekijken. Om één van deze fouten aan Crunchyroll te melden, gaat u naar de pagina Contact Us van Crunchyroll.