De Crunchyroll-app instellen op Xbox 360

Over Crunchyroll

Met de Crunchyroll-app kunnen gebruikers zowel anime als Koreaanse tv-series bekijken via hun Xbox 360-console.

Oplossingen

Vereisten voor de app

Vereisten om de Crunchyroll-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 71 MB vrije opslagruimte.
  • Een Crunchyroll-account.

De Crunchyroll-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar Crunchyroll.
  4. Selecteer Crunchyroll om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en informatie over de beschikbare inhoud bekijken.

Om de Crunchyroll-app later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteer vervolgens Crunchyroll.

Uw Xbox 360-console koppelen aan of loskoppelen van uw Crunchyroll-account

Uw console koppelen aan uw Crunchyroll-account

Wanneer u de Crunchyroll-app start, wordt u gevraagd u aan te melden. Daarvoor hebt u een Crunchyroll-account nodig. Crunchyroll biedt drie soorten betalende accounts:

• Anime Premium. De Crunchyroll-app gebruiken om anime te bekijken.
  • Drama Premium. De Crunchyroll-app gebruiken om Koreaanse tv-series te bekijken.
  • All-Access. De Crunchyroll-app gebruiken om anime en Koreaanse tv-series te bekijken.

Voor ondersteuning bij uw Crunchyroll-account, neemt u contact op met Crunchyroll via hun pagina Contact Us.

Om u aan te melden nadat u de Crunchyroll-app hebt gestart:

1. Op het scherm Welcome to Crunchyroll selecteert u Log in.
  2. Voer in de velden Email or Username en Password het e-mailadres (of gebruikersnaam) en wachtwoord gekoppeld aan uw Crunchyroll-account in.
  3. Selecteer Log in.

Wanneer u zich hebt aangemeld bij uw Crunchyroll-account, wordt u niet meer gevraagd opnieuw aan te melden tenzij u zich afmeldt in de Crunchyroll-app op uw Xbox 360-console.

Uw console loskoppelen van uw Crunchyroll-account

1. Ga in de Crunchyroll-app naar de hub Settings en selecteer Account info.
  2. Selecteer Log out.

Uw Crunchyroll-account beheren

Voor ondersteuning bij uw Crunchyroll-account, neemt u contact op met Crunchyroll via hun pagina Contact Us.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen wat u deelt via Xbox Live, zal de Crunchyroll-app de instellingen die u gebruikt volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Crunchyroll-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een vergrendeld item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.