Problemen met Dailymotion op Xbox 360 oplossen

Oplossingen

Gebruik deze informatie om problemen met Dailymotion op te lossen.

Video's van Dailymotion worden niet vlot afgespeeld

Als video's van Dailymotion niet vlot worden afgespeeld op de console, kunt u het volgende proberen:

Dailymotion-toepassing reageert niet

Als de Dailymotion-toepassing niet reageert, verwijdert u de toepassing en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal Hard Drive).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot Dailymotion.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar Xbox Home.
  8. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  9. Blader of zoek naar Dailymotion.
  10. Selecteer Dailymotion om de toepassing te downloaden.

Ondersteuning krijgen

Dailymotion en Microsoft bieden beide ondersteuning voor Dailymotion op Xbox Live. De volgende informatie is een samenvatting van de gebieden waarvoor elk bedrijf ondersteuning biedt:

Dailymotion Support

Zie de veelgestelde vragen over Dailymotion met betrekking tot:

• Problemen met programmeren van Dailymotion en de wachtrij
  • Accountbeheer van Dailymotion

Xbox Support

Voor hulp met de volgende onderwerpen kunt u terecht bij Xbox Support:

• De Dailymotion-app gebruiken
  • Xbox Live-account instellen
  • Xbox Live-facturering en -service

Informatie over ouderlijk toezicht

De instellingen voor ouderlijk toezicht die u instelt voor de Xbox 360 zijn niet van toepassing op bepaalde content van Dailymotion. Wanneer u de Dailymotion-toepassing voor het eerst start, krijgt u dit bericht te zien:

Xbox 360 content controls may not apply to some content on Dailymotion.

Dailymotion enables access to content that is not appropriate for children or teens.

Wanneer u dit bericht ziet, kunt u Accept of Refuse selecteren. Als u op Refuse klikt, start de toepassing niet en gaat u terug naar de pagina my apps.