De Dailymotion-app installeren

Video's van Dailymotion bekijken op de console

picture

Met de Dailymotion-app kunt u video's van Dailymotion bekijken op de Xbox 360-console. Dailymotion omvat zowel uw favoriete video's als muziekvideo's en tv-programma's.

Vereisten om de Dailymotion-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 83 MB vrije schijfruimte.

De Dailymotion-app installeren

1. Meld u aan op uw console met een Xbox Live-gamertag.
  2. Ga vanuit Xbox Home naar Apps en selecteer Apps Marketplace.
  3. Blader of zoek naar Dailymotion.
  4. Selecteer Dailymotion om de app te downloaden. Selecteer Free Download en selecteer vervolgens Confirm Download.

U kunt nu video's van Dailymotion bekijken op de Xbox 360-console. Om de Dailymotion-app later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteer vervolgens Dailymotion.