De Dailymotion-app op Xbox 360 instellen en gebruiken

Overzicht

Met de Dailymotion-app kunt u video's van Dailymotion bekijken op de Xbox 360-console. Dailymotion omvat zowel uw favoriete video's als muziekvideo's en tv-programma's.

Oplossing

Vereisten voor de app

Vereisten om de Dailymotion-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 83 MB vrije schijfruimte.

De Dailymotion-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar Dailymotion.
  4. Selecteer Dailymotion en selecteer vervolgens Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase.

Om de Dailymotion-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteert u Dailymotion.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de Dailymotion-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Dailymotion-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.