Problemen met de Eurosport Player-app op Xbox 360 oplossen

Op deze pagina

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Eurosport Player-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Eurosport Player-app reageert niet

Als de Eurosport Player-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar instellingen en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "Eurosport Player".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer Eurosport Player.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de Eurosport Player-app gebruikt.

Beschikbaarheidsfouten

• Sorry, Eurosport Player isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Service unavailable
  • An error occurred, please try again later.

Probeer de volgende oplossingen voor deze fouten:

• Ga naar Servicestatus en controleer dat er momenteel geen problemen zijn met Xbox Live of de Eurosport Player-app.
  • Als er momenteel geen problemen zijn en u krijgt het foutbericht opnieuw wanneer u de Eurosport Player-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
  • Als u de fout blijft krijgen, verwijder dan de Eurosport Player-app en installeer de app opnieuw met de vorige stappen.

Neem contact op met Xbox Support als deze fout blijft optreden.

Opmerking Eurosport Player is verantwoordelijk voor alle problemen met betrekking tot content in de Eurosport Player-app. Ga naar eurosportplayer.com om contact op te nemen met Eurosport.

Data access error

Failed data access. Please, try again.

Deze fout treedt op wanneer de opslagruimte beschadigd is. Om deze fout op te lossen, verwijdert u de Eurosport Player-app en installeert u de app opnieuw met de vorige stappen.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support.

General error

An error occurred, please try again or visit FAQ

Dit foutbericht betekent dat er een fout is opgetreden bij het koppelen van uw Eurosport Player-account aan uw Xbox-gamertag. Probeer de volgende oplossingen voor deze fout:

• Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord en probeer u opnieuw aan te melden bij de app.
  • Als u dit foutbericht blijft krijgen wanneer u zich probeert aan te melden, sluit u de app. Probeer daarna de app opnieuw te starten en u aan te melden.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support.