De Eurosport Player-app instellen en gebruiken op Xbox 360

Overzicht

Met de Eurosport Player-app kunt u genieten van onbeperkte toegang tot de Eurosport-kanalen. U kunt exclusieve content live en op aanvraag bekijken op uw Xbox 360-console.

Oplossingen

Vereisten voor de app

Vereisten om Eurosport Player op uw Xbox 360-console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 125 MB vrije opslagruimte.
  • Een actuele Eurosport-account en het wachtwoord en e-mailadres die u gebruikt voor die account.

De Eurosport Player-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Eurosport Player.
  4. Selecteer Eurosport Player om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de Eurosport Player-app later te starten, gaat u naar TV & Movies, My Video Apps en selecteer vervolgens Eurosport Player.

Eurosport Player bekijken

Wanneer u de app voor het eerst start, krijgt u drie opties.

Optie 1: Als u geen actuele Eurosport Player-account hebt

Als u geen actuele Eurosport Player-account hebt, selecteer dan Subscribe. U wordt gevraagd een e-mailadres in te voeren waarop Eurosport u een e-mailbericht kan sturen met meer informatie om een abonnement in te stellen. Het e-mailbericht wordt verstuurd door support-com@eurosport.com en zal u begeleiden doorheen het proces om een abonnement aan te maken. U wordt gevraagd om:

• De gewenste aanbieding te kiezen.
  • De Specific Conditions of Sales te lezen en ermee akkoord te gaan.
  • Uw betalingsmethode te selecteren en uw abonnement te bevestigen.
  • Uw creditcardgegevens in te voeren op de pagina voor beveiligde betaling en uw betaling te bevestigen.

Wanneer uw betaling is bevestigd, hebt u onmiddellijk toegang tot Eurosport Player op uw Xbox 360.

Optie 2: Als u een actuele Eurosport Player-account hebt

Als u een actuele Eurosport-account hebt, selecteert u Log In. Voer dan het e-mailadres en het wachtwoord in die zijn gekoppeld aan uw Eurosport-account.

Optie 3: Als u geen actuele Eurosport Player-account hebt maar de Eurosport-app gratis wilt bekijken

Selecteer Explore om de app gratis te bekijken. U zal worden gevraagd u aan te melden of u te abonneren voor u content kunt bekijken.

Vanaf de Live-hub kunt u:

• De live programma's weergegeven in het midden van de hub bekijken.
  • Naar On demand gaan om de content te bekijken die de voorbije zeven dagen werd afgespeeld op de Live-hub of zoeken op titel op de hub Search.
  • Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Uw account beheren

Om uw account te beheren gaat u naar het gedeelte "My account" op de Eurosport Player-website.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live kunnen worden bekeken, volgt de Eurosport Player-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Eurosport Player-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkte video". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.