Hulp bij Every Street United-app op Xbox 360

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Every Street United-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Ondersteuning voor audio en video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Every Street United-app reageert niet

Als de Every Street United-app niet reageert op invoer, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de Every Street United-app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de Every Street United-app en selecteer de app.
  10. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de Every Street United-app probeert te gebruiken.

Toepassingsfouten

• Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Every Street United Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.
  • An Error Has Occurred. Sorry, that didn't work for some reason.
  • Unable to download channels data. Please try again later. There was a problem signing you in. Please try again later.
  • There was a problem collecting your preferences. Please try again later.
  • There was a problem downloading application resources. Please try again later.
  • There was a problem saving your vote. Please try again later.
  • There was a problem retrieving poll results. Please try again later.
  • There was a problem initializing the application. Please try again later.

Ga naar Xbox Live-status en controleer of er momenteel problemen zijn gemeld met de service. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt dit bericht wanneer u de Every Street United-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.

Als u deze fout blijft krijgen, verwijdert u de Every Street United-app en installeert u de app opnieuw.

Als het probleem hiermee niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Beschikbaarheidsfouten

• Sorry, this video isn't available right now. Please try again later.
  • The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.

Als u een van deze fouten te zien krijgt, wacht u ongeveer een minuut en probeert u actie daarna opnieuw uit te voeren.

Als u de fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Neem contact op met Xbox Support om deze fout met content te melden aan Xbox.