Every Street United-app installeren en bekijken op Xbox 360

Overzicht

Informatie over hoe u de Every Street United-app instelt en gebruikt op de Xbox 360-console.

Oplossingen

Vereisten voor de app

Vereisten om de Every Street United-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 409 MB vrije schijfruimte.

De Every Street United-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Every Street United.
  4. Selecteer Every Street United om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de Every Street United-app later te starten, gaat u naar apps, Mijn apps, en daarna naar Every Street United.

Every Street United bekijken

Ga op de Xbox 360-console naar Video, selecteer My Video App en selecteer vervolgens Every Street United.

1. Selecteer PRESS START wanneer u het startscherm van Every Street United ziet.
  1. In de app kunt u links op het scherm naar beneden scrollen en Episodes, Players, Fan Voting, Scene Search of Xbox Originals selecteren. U kunt ook in elk van deze hubs navigeren om aanvullende content te doorbladeren.
  1. Druk op Y om het APP MENU te openen als u een andere gebruiker wilt kiezen, de instellingen van de controller wilt bekijken, de Kinect-tuner wilt openen of Every Street United wilt afsluiten.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de Every Street United-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Every Street United-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.