Informatie en privacy-instellingen voor Fitness op Xbox 360 beheren

Op deze pagina

Wat is uw oefeninformatie?

Uw oefeninformatie omvat uw kenmerken en uw oefenstatistieken.

Kenmerken zijn uw lengte, gewicht, geboortejaar en geslacht. Deze informatie wordt gebruikt om de nauwkeurigheid van uw oefenstatistieken in uw Kinect-games en apps te verbeteren. Kenmerken opgeven is niet verplicht. Kenmerken worden niet gedeeld met Xbox Live-leden.

Zie het deel "Uw kenmerken instellen of wijzigen" hieronder om deze kenmerken te wijzigen.

Oefenstatistieken omvatten uw cumulatieve fitnessscores op basis van uw totale calorieverbranding, gespeelde tijd, fysieke bewegingsintensiteit en feedback van lichamelijke activiteit in Kinect-games en -apps.

Oefenstatistieken kunnen ook het volgende omvatten:

• Metingen van fitheid op het vlak van kracht, flexibiliteit en doorzetting
  • Veranderingen in kenmerken doorheen de tijd
  • Scores in uitdagingen en wedstrijden waaraan u deelneemt
  • Scores in klassementen (zoals "Meeste push-ups ooit")

Uw kenmerken instellen of wijzigen

Uw kenmerken worden meestal geleverd via uw fitnessgames en -apps. Ze kunnen beheerd worden in de game of app via het Xbox 360 Dashboard. Volg deze stappen om uw kenmerken in te stellen of te wijzigen:

1. Meld u aan bij uw profiel (lokaal of via Xbox Live).
  2. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  3. Selecteer Manage Exercise Info.
  4. Volg de instructies om uw attributen te wijzigen.

Hoe uw oefenkenmerken worden opgeslagen en gedeeld

Uw kenmerken maken deel uit van uw Xbox Live-profiel en worden niet gedeeld met Xbox Live-leden, terwijl uw oefenstatistieken kunnen worden gedeeld op Xbox Live op basis van uw privacy-instellingen. U kunt op een eenvoudige manier via uw privacy-instellingen wijzigen hoe de informatie wordt opgeslagen en gedeeld. Volg hiervoor deze stappen:

1. Meld u aan bij uw Xbox Live-profiel.
  2. Ga naar Settings en selecteer Privacy.
  3. Selecteer Customize.
  4. Selecteer Exercise Info Sharing.

Uw privacy-instellingen kiezen

U kunt uw privacy-instellingen aanpassen door het volgende te kiezen:

• Offline (standaard): Oefeninformatie die gegenereerd wordt op de Xbox 360 wordt lokaal opgeslagen. Deze optie is de standaardinstelling voor nieuwe klanten die fitnessgames spelen op de Xbox 360-console. Voor nieuwe klanten die fitnessgames spelen op een Xbox One-console, is de standaardwaarde "Block".
  • Block: Oefeninformatie wordt gesynchroniseerd met uw Xbox Live-account en privé opgeslagen bij uw online profiel. Dit betekent dat uw oefeninformatie beschikbaar is voor online spelen en roamen, zodat u zich kunt aanmelden op meerdere consoles of toegang hebt tot uw informatie in de cloud. Niets is zichtbaar voor uw Xbox Live-vrienden.
  • Friends: Oefeninformatie wordt gesynchroniseerd met uw Xbox Live-account en al uw oefenstatistieken (zowel huidige als vorige) zijn zichtbaar voor uw Xbox Live-vrienden.
  • Everyone: Oefeninformatie wordt gesynchroniseerd met uw Xbox Live-account en al uw oefenstatistieken (zowel huidige als vorige) zijn zichtbaar voor iedereen.

Uw oefeninformatie verwijderen

Als u fitnessgames op zowel de Xbox 360 als de Xbox One hebt gespeeld, kan uw oefeninformatie zich op meerdere locaties bevinden. Als u de oefeninformatie die is gegenereerd door games op de Xbox 360 verwijdert, wordt uw oefeninformatie die is gegenereerd door games op de Xbox One daarom nog niet noodzakelijk verwijderd.

Volg deze stappen om oefeninformatie die is gegenereerd door fitnessgames op de Xbox 360 van de console te verwijderen:

1. Meld u aan bij uw profiel.
  2. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  3. Selecteer Manage Exercise Info.
  4. Volg de instructies om uw oefeninformatie te wijzigen of te verwijderen.