Problemen met France 24-app oplossen

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de France 24-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de France 24-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de Xbox Live-verbinding oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De France 24-app reageert niet

Als de France 24-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot ¨France 24¨.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar apps en selecteer Browse apps.
  8. Selecteer de France 24-app.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de France 24-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• Sorry, the France 24 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • France 24 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Ga naar www.xbox.com/status om te controleren dat er geen probleem is met de serviceprovider.
    2. Als er geen problemen zijn en u krijgt dit foutbericht te zien wanneer u de France 24-app of content in de app start, wacht dan ongeveer een minuut. Probeer de app daarna opnieuw te starten.
    3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de France 24-app en installeert u ze opnieuw.
    4. Als uw probleem hiermee niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.
    5. Ga naar http://support.xbox.com/contact-us voor meer informatie over hoe u rechtstreeks contact kunt opnemen met de klantendienst van Xbox.

Opmerking France 24 is verantwoordelijk voor alle problemen met betrekking tot content in de France 24-app. Om contact met hen op te nemen, gaat u naar hun pagina Contact Us.

Beschikbaarheidsfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  • Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Wacht ongeveer een minuut als u deze fout te zien krijgt. Probeer de content daarna opnieuw te starten.
    2. Als u deze fout te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken.

Om een fout met content te melden aan France 24, gaat u naar hun webpagina op http://www.france24.com/en/contact-us.