Met Groove kunt u nummers beluisteren en muziekvideo's bekijken op Xbox 360

Muziek en muziekvideo's streamen via uw Xbox 360-console

Met Groove kunt u muziek en muziekvideo's van de Windows Store naar uw Xbox 360 streamen. Met een Groove Music Pass krijgt u via de console rechtstreeks toegang tot duizenden nummers en muziekvideo's. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Muziek en selecteer de Groove Muziek-app.

Opmerking Als u de Groove Muziek-app nog niet hebt gedownload of als deze moet worden geüpdatet, wordt de app automatisch gedownload.

Blader door de lijst of zoek naar muziek en muziekvideo's. Selecteer een nummer, afspeellijst of muziekvideo om te streamen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Groove-verzameling in de cloud op mijn Xbox-console gebruiken?

Als Groove Music Pass-abonnee hebt u toegang tot uw Groove-verzameling in de cloud, inclusief muziek, playlists enz. die u op uw console hebt gecreëerd. U hebt ook toegang tot de verzameling in de cloud vanaf een computer met Windows 10, Windows 8.1 of vanaf een Windows Phone.

Hoe kan ik gratis muziekvideo's bekijken?

Met een Groove Music Pass kunt u muziekvideo's gratis streamen naar uw Xbox 360-console. Zie Beslissen of u content van Films en tv wilt streamen of downloaden naar uw Xbox 360 om te weten te komen hoe u video's kunt streamen.

Wat heb ik nodig om muziek en muziekvideo's af te spelen op de Xbox-console?

Om muziek of muziekvideo's af te spelen op uw console, hebt u een Groove Music Pass nodig.

Als u geen Music Pass hebt, kunt u Groove toch nog verkennen.

Ik heb problemen met het opstarten van de Groove Muziek-app op mijn Xbox-console

Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer uw primaire opslagapparaat (hoogstwaarschijnlijk Hard Drive of Memory Unit).
  3. Selecteer Games and Apps.
  4. Schuif omlaag naar de Groove Muziek-app.
  5. Selecteer Y en selecteer daarna Delete.
  6. Ga terug naar Xbox Home, ga naar Recent en start de Groove Muziek-app opnieuw.

Kan ik mijn Groove Music Pass op meerdere accounts gebruiken?

Nee. Een Music-pas kan slechts aan één Xbox Live-account of gamertag worden gekoppeld.

Hoe kan ik mijn Groove Music Pass vernieuwen of annuleren, of mijn Groove Muziek-account beheren?

Om wijzigingen te maken en alle factuur- en accountgegevens te beheren, meldt u zich aan bij uw Microsoft-account.