Hulp bij Internet Explorer-app op Xbox 360

Op deze pagina wordt beschreven hoe u problemen met de Internet Explorer-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Internet Explorer-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

Foutbericht wanneer u Internet Explorer start

Als u een foutbericht te zien krijgt in Internet Explorer op uw Xbox 360, probeer dan de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1. Zorg ervoor dat uw internetverbinding goed werkt. Zie de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout voor hulp.
  2. Meld u aan bij Xbox Live met een Xbox Live-gamertag.
  3. Verwijder Internet Explorer:
    1. Start de Xbox-console opnieuw.
    2. Ga naar settings en selecteer System.
    3. Selecteer Storage.
    4. Selecteer All Devices.
    5. Selecteer Games and Apps.
    6. Markeer Internet Explorer en druk op Y.
    7. Selecteer Delete en kies Yes om alle items voor Internet Explorer te verwijderen.
  4. Internet Explorer opnieuw installeren:
    1. Ga vanuit Xbox Home naar Apps en selecteer Browse Apps.
    2. Blader of zoek naar Internet Explorer.
    3. Selecteer Internet Explorer om de toepassing te downloaden. Als het downloaden voltooid is, start Internet Explorer automatisch.

Om Internet Explorer later te starten, gaat u naar Apps, My Apps en daarna naar Internet Explorer.

Webpagina wordt niet correct weergegeven

Bepaalde webpagina's worden niet weergegeven zoals verwacht in Internet Explorer op uw Xbox 360-console. Dit kan gebeuren als de website niet is opgesteld voor weergave op een breedbeeld HDTV of als de website gebruikt maakt van invoegtoepassingen zoals Java, Flash of Silverlight.

Probeer de volgende stappen als de website niet opgesteld lijkt voor breedbeeld:

1. Druk op Y om de Web Hub weer te geven.
  2. Selecteer het pictogram Settings op de adresbalk.
  3. Selecteer het vakje voor Use my whole TV screen to show web content.
  4. Selecteer OK en laad de webpagina opnieuw.

Net als vele mobiele apparaten ondersteunt Internet Explorer op Xbox geen invoegtoepassingen voor browsers. Als een webpagina een invoegtoepassing zoals Flash, Java of Silverlight gebruikt, kan de webpagina leeg lijken of krijgt u de melding dat een invoegtoepassing nodig is. Als dit probleem optreedt, volgt u deze stappen om Internet Explorer te configureren om de mobiele versie van de pagina's die u bezoekt te vragen.

Opmerking Deze instelling kan ook helpen als de webpagina die u bezoekt niet correct lijkt te worden weergegeven op uw tv.

1. Druk op Y om de Web Hub weer te geven.
  2. Selecteer het pictogram Settings op de adresbalk.
  3. Selecteer het vakje voor Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Selecteer OK en laad de webpagina opnieuw.