Kinect PlayFit-app op Xbox 360

Uw oefengegevens op de Xbox-console beheren

Wat is de Kinect PlayFit-toepassing?

Met de Kinect PlayFit-app kunt u uw oefengegevens opslaan en beheren, uw vorderingen in fitnessgames en -apps opvolgen en uw resultaten delen met uw vrienden op Xbox Live. Zie voor meer informatie Kinect PlayFit-app.

Hoe krijg ik de Kinect PlayFit-toepassing?

Volg deze stappen om de Kinect PlayFit-app op de Xbox 360-console te installeren:

• Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  • Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  • Blader naar Kinect PlayFit.
  • Selecteer Kinect PlayFit om de toepassing te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de toepassing automatisch.

Om de Kinect PlayFit-toepassing later te starten, gaat u naar Apps, daarna naar My Apps en daarna Kinect PlayFit.

Welke games worden op dit moment ondersteund?

Veel van de games die gebruik maken van Kinect ondersteunen fitnesstracering. U kunt zien welke games fitnesstracering ondersteunen in de Kinect PlayFit-toepassing:

• Selecteer op de console Apps, daarna My Apps en daarna Kinect PlayFit.
  • Selecteer Supported Games.

U krijgt een lijst te zien met de Kinect-titels die fitnesstracering ondersteunen, plus het aantal calorieën die u in elke game hebt verbrand.

Hoe wis ik mijn fitnessgegevens?

Volg deze stappen om alle fitnessgegevens die werden verzameld via de Kinect PlayFit-toepassing te wissen:

• Ga op de console naar Apps, selecteer My Apps en selecteer vervolgens Kinect PlayFit.
  • Selecteer Options.
  • Selecteer Clear Data.
  • Lees de waarschuwing en selecteer Continue om uw fitnessgegevens te wissen (of selecteer Cancel om de gegevens te behouden).

Opmerking Op deze manier worden specifieke gegevens uit games die werden verzameld door de Kinect PlayFit-app gewist.

Als mijn fysieke attributen wijzigen, welke invloed heeft dit op mijn calorietelling?

Uw hoogte, gewicht, leeftijd en geslacht worden gebruikt om een mathematisch profiel samen te stellen, om het aantal calorieën die u verbruikt bij elke specifieke actie nauwkeuriger te kunnen berekenen. Als uw fysieke attributen verschillen van de attributen die zijn opgeslagen in uw Xbox-profiel, zal de schatting van de verbrande calorieën onnauwkeurig zijn. Houd de instellingen op de Xbox-console bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u steeds de meest nauwkeurige schatting van de verbrande calorieën krijgt.

Voer de volgende stappen uit om uw attributen bij te werken:

• Meld u aan bij uw profiel (lokaal of via Xbox Live).
  • Selecteer op de console Settings en daarna Profile.
  • Selecteer Manage Exercise Info.
  • Selecteer Enter Attributes.
  • Volg de instructies om uw attributen te wijzigen.

Hoe gebeurt fitnesstracering op meer dan één Xbox-console?

Uw oefengegevens worden opgeslagen als deel van uw Xbox Live-profiel en u kunt ze openen vanaf elke Xbox-console wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live. Zie voor meer informatie Kinect PlayFit-app.

Opmerking Het aantal calorieën dat u verbrandt is gebaseerd op de combinatie van uw fysieke attributen en de gegevens die worden geleverd door de games die u speelt. Het is mogelijk dat u wat variatie ziet in de verbrande calorieën wanneer u een andere Xbox-console gebruikt, aangezien de specifieke gegevens geleverd door de game mogelijk niet universeel beschikbaar zijn.