Problemen met LiveSPORT.TV-app oplossen

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de LiveSPORT.TV-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de LiveSPORT.TV-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De LiveSPORT.TV-app reageert niet

Als de LiveSPORT.TV-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games en apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "LIVESPORT.TV".
  6. Selecteer Verwijderen.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer LIVESPORT.TV-app.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de LiveSPORT.TV-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • LIVESPORT.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Ga naar Xbox Live-status en controleer of er momenteel problemen zijn gemeld met de service. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt dit bericht wanneer u de LiveSPORT.TV-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.

Als u deze fout te zien blijft krijgen, verwijdert u de LiveSPORT.TV-app en installeert u ze opnieuw.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Toepassingsfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Als u een van deze fouten te zien krijgt, wacht u ongeveer een minuut en probeert u het programma daarna opnieuw te openen.

Als u de fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Opmerking LIVESPORT.TV is verantwoordelijk voor alle problemen met content in de LiveSPORT.TV-app. Als u een contentfout wilt melden, ga dan naar livesport.tv/help om contact op te nemen met LiveSPORT.TV.