Problemen met de Machinima-app op Xbox 360 oplossen

Overzicht

Hoe u problemen met de Machinima-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als content niet vlot wordt afgespeeld in de Machinima-app, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met verbindingssnelheid of verbinding verbroken.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Machinima-app reageert niet

Als de Machinima-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Instellingen en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat. Selecteer Games and Apps.
  4. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot Machinima.
  5. Selecteer Delete.
  6. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  7. Ga naar Browse Apps of Search Apps en blader of zoek de Machinima-app en selecteer de app.
  8. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als deze fout aanhoudt, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de Machinima-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• There was an error accessing the Machinima services. Please try again later.
  • Server is temporarily not available. Please try again later.
  • Could not validate connection, please try again later.
  • Internal user error, please try again later.
  • There was an error processing your request. Please try again later.

Als u een van deze foutberichten te zien krijgt, gaat u naar Servicestatus om te controleren dat er geen probleem is met Xbox Live of met de Machinima-app.

Als er geen probleem is met Xbox Live en u krijgt een van deze foutberichten wanneer u de Machinima-app probeert te starten, wacht u ongeveer een minuut en probeert u de app opnieuw te starten.

Als u één van deze foutberichten krijgt nadat u de app opnieuw hebt gestart, probeert u de app te verwijderen en ze opnieuw te installeren.

Als u één van deze foutberichten blijft krijgen, probeert u uw verbindingssnelheid te verbeteren. Zie De snelheid van Xbox Live verbeteren.

Als geen van deze oplossingen werkt, neemt u contact op met Xbox Support.

Beschikbaarheidsfouten

• There was an error processing your request. Please try again later.
  • Page not found.
  • You must log in to view that page.

Als u één van deze foutberichten te zien krijgt, betekent het wellicht dat er een probleem is de content die u probeert te downloaden. Wacht ongeveer een minuut en probeer dan opnieuw om de content te downloaden.

Als u een van deze foutberichten te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken.

Stuur een e-mail naar xboxsupport@machinima.com om één van deze fouten aan Machinima te melden.

Accountfouten

• Error. There was an error in the process unlinked. Please try again later.

Als u dit foutbericht te zien krijgt, betekent het dat de Xbox 360-console niet correct gekoppeld was aan Machinima.

Zie het gedeelte "Uw Xbox registreren bij Machinima" in De Machinima-app instellen op Xbox om uw console bij Machinima te registreren.

Als u dit foutbericht nog steeds te zien krijgt nadat u de console bij Machinima hebt geregistreerd, stuurt u een e-mail naar xboxsupport@machinima.com.